Тържествено откриха новата учебна година в Община Оряхово

Кметът на Община Оряхово Росен Добрев бе гост на НУ "Кирил и Методий"

Откриване на новата учебна година в община Оряхово
Откриване на новата учебна година в община Оряхово Източник: Община Оряхово
Днес тържествено бе открита новата учебна година в училищата и детските градини на Община Оряхово. Днешният ден е празник на духа и надеждата за бъдещето, което е свързано с децата ни, съобщиха от общинската администрация. 
 
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев бе гост на НУ "Кирил и Методий". Той поздрави учители и ученици по повод първия учебен ден и заедно с г-жа Силвия Маринова – Директор на НУ "Кирил и Методий" вдигнаха знамето и официално откриха навата 2024/2025 година.
 
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев бе гост на НУ
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев бе гост на НУ "Кирил и Методий" Източник: Община Оряхово
Гости на тържеството в СУ "Христо Ботев" бяха г-жа Румяна Декова - Председател на Общински съвет – Оряхово и г-н Асен Бошнаков – Директор дирекция "АПИООМДКСТиОМП" в Община Оряхово.
 
С пожелания за ползотворна учебна година Лидия Петрова, зместник-кмет на Община Оряхово поздрави учители и ученици от ОУ "Н. Й. Вапцаров" и ДГ "Мир" в село Селановци.
 
Секретарят на общината Христинка Цонева уважи откриването на учебната година в НУ "Д-р Петър Берон" и ДГ "Пролет". На учители, деца и ученици тя пожела успех и нови предизвикателства.
 
Празничният ден в ОУ "Христо Ботев" - село Остров започна с тържествена церемония. Габриела Велкова, гл. специалист "Култура, спорт, туризъм" в Община Оряхово, приветства учители и ученици по повод празника.
 
С пожелание за успех, нови приятелства и незабравими моменти Виржиния Войкова, секретар на МКБППМН поздрави малките възпитаници и екипа на ДГ "Дружба" – град Оряхово.
 
Най-развълнувани в днешния ден бяха първокласниците. По традиция и тази година те получиха специален подарък – "Книга за първолака" с послание от кмета на Община Оряхово.

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени