Театрална група "ТЕМП" отбелязва 40-годишнина

Кметът Калин Каменов приветства художествения ръководител на групата и директор на Младежкия дом - Георги Врабчев, както и театралите

Театрална група "ТЕМП" отбелязва 40-годишнина
Театрална група "ТЕМП" отбелязва 40-годишнина Източник: Община Враца
С концерт-спектакъл "Пътят” театрална група "ТЕМП” отбелязва 40 години от създаването си. Кметът Калин Каменов приветства художествения ръководител на групата и директор на Младежкия дом - Георги Врабчев, както и театралите.
 
"През годините формацията се утвърди като място, където младите хора могат да развиват своите таланти. Горд съм, че съм бил част от тази сцена и с моя екип ще продължим да Ви подкрепяме във всяко начинание”, каза още кметът Каменов.
 
Създателят на групата Георги Врабчев благодари за подкрепата и заяви, че трупата ще продължи да участва активно в културния живот на града. На концерт-спектакъла присъстват още заместник-кметът Александър Владимиров, бивши и настоящи членове на театралната група, общественици и родители.

Още от "Враца"

Община Мездра кандидатства със 7 проектни предложения за саниране на многофамилни жилищни сгради по Националния план за

От подадените 9 заявления за участие в процедурата Община Мездра сключи партньорски споразумения за подготовка и подаване на проектни предложения със 7 Сдружения на собствениците

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени