В Голямо Пещене бе осветен курбан за здраве и благополучие

Водосвет отслужи отец Любен, а програмата продължи с концерт на изпълнителя Юри Крумов и самодейците от местното читалище

В Голямо Пещене бе осветен курбан за здраве и благополучие
В Голямо Пещене бе осветен курбан за здраве и благополучие
За поредна година в село Голямо Пещене бе раздаден курбан за здравето и благополучието на жителите на населеното място. Кметът на селото - Тодор Тодоров поздрави присъстващите и благодари за подкрепата на община Враца за реализираните проекти през последните години.
 
Калин Каменов
Калин Каменов Източник: Facebook

В своето приветствие кметът Калин Каменов изрази удовлетворението си от това, че всяка година жителите на населеното място празнуват заедно. "С общи усилия и работа в екип постигнахме много. Вярвам, че единни ще продължим да работим за преобразяването на Голямо Пещене! Бъдете здрави!", каза още Каменов.
 
Водосвет отслужи отец Любен, а програмата продължи с концерт на изпълнителя Юри Крумов и самодейците от местното читалище. На събитието присъстваха още: кметове на населени места от Враца, жители и гости на селото.
 
Концерт на изпълнителя Юри Крумов и самодейците от местното читалище
Концерт на изпълнителя Юри Крумов и самодейците от местното читалище Източник: Facebook

Още от "Враца"

Ансамбъл "Мездра" се класира за финала на Националния конкурс "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024"

До полуфиналите на конкурса "ТОП 10 Български танцов фолклор - 2024" бяха селектирани 15 танцови ансамбли и състави от София, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Търговище, Пазарджик, Дупница, Елин Пелин, Етрополе, Мездра, Павел баня и Тутракан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени