В Оряхово поднасят венци и цветя пред паметника на загиналите румънски воини за освобождението на града

Националният празник ще се чества в два поредни дни

3 март в Оряхово
3 март в Оряхово Източник: Община Оряхово

Отбелязването на Националния празник на Република България ще се чества в два поредни дни в град Оряхово, съобщиха от пресцентъра на общината.

 

На 02 март от 18:30ч. на площад "Дико Илиев" и Военно формирование 54990 – Враца  канят граждани и гости на града на тържествена заря-проверка и поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите румънски воини за освобождението на Оряхово.

 

На 03 Март от 11:00ч. на площад "Дико Илиев", кметът на община Оряхово Росен Добрев и председателят на Общински съвет-Оряхово Румяна Декова ще издигнат тържествено националния флаг на Република България.

Още от "Враца"

Над 500 подрастващи танцьори и певци се изявиха на Третия международен детски фестивал "Мездра-май"

В тазгодишното издание се включиха 18 детски танцови състави, клубове и групи, мажоретни състави, вокални и балетни формации, формации за хип-хоп и модерни танци и 12 индивидуални изпълнители от Северозападна България и от Солун, Гърция

Прочетете повече прочетете повече

АЕЦ "Козлодуй" с признание от Световната асоциация на ядрените оператори

Дългогодишното партньорство с WANO допринася за реализирането на висшия приоритет в работата на централата – поддържане на най-високо ниво на безопасност при експлоатацията на ядрените съоръжения

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени