"Възраждане" спечели повторните избори в Борован

"Възраждане" доминираше и на редовните местни избори 2023 г., следвана от местната коалиция "Съюз на демократичните сили"

Община Борован
Община Борован Източник: Zonanews

"Възраждане" ще има най-много съветници в общинския съвет в Борован, съобщи БТА, позовавайки се на Общинската избирателна комисия. В проведените вчера нови местни избори прокремълската партия получава седем съветници. С четирима съветници ще е ДПС и с по един - БСП и "Български гласъ". От шестте формации, включили се в надпреварата, съветници няма да имат ГЕРБ и "Български възход".


"Възраждане" доминираше и на редовните местни избори 2023 г., следвана от местната коалиция "Съюз на демократичните сили", в която влизаха седем формации, включително и ДПС.


До частичните местни избори се стигна, след като съдът касира избора на общински съветници, защото изборът в една от избирателните секции в с. Малорад беше изцяло манипулиран.

Още от "Враца"

Враца – домакин на най-мащабното хип-хоп събитие в страната

Чрез фестивала се цели да бъде насочено вниманието на младежите към това, че хип-хоп изкуството и културата имат възможност да отправят силни и градивни послания срещу насилието, агресията и наркотиците

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени