Враца – домакин на мащабен бизнес форум

Форумът обединява водещи фирми, експерти и предприемачи от страната и региона

Враца
Враца Източник: Община Враца

Местната администрация ще бъде домакин на първия по рода си – регионален бизнес форум. Събитието "Възможности за финансиране и развитие на бизнеса в региона" ще се проведе на 13 септември от 13:00 часа в Градска концертна зала.


Форумът е най-мащабният организиран до момента в Северозападна България като обединява водещи фирми, експерти и предприемачи от страната и региона, които търсят нови стратегии и възможности за развитие. По време на форума ще бъдат презентирани възможните за финансиране на бизнеса, иновативни бизнес решения за развитие, застрахователни услуги и изграждане на производствена и ИТ инфраструктура в компаниите.

 

Враца – домакин на бизнес форум
Враца – домакин на бизнес форум Източник: Община Враца



В рамките на събитието компаниите - Атрадиус, Пощенска банка, Смарт солар, Микроак, Баумит България, ЕТЕМ БГ, Хьорман България, Хоризонт Иванов, Бърцев и Сдружение "Соларна академия" ще представят своите иновативни решения за бизнеса.


Организаторите – бизнес медията Лидер.БГ и компаниите ICAP CRIF и Еко Глоуб, с подкрепата на Българско-турската търговско индустриална камара - ще предоставят платформа за обмен на опит и осигуряване на възможности за трансгранично сътрудничество между компании от България и Турция, както и възможности за привличане на външни инвестиции в региона.


Можете да се регистрирате за събитието на следния линк.

Още от "Враца"

На 28 и 29 септември д-р Боян Кунев ще извърши безплатни кардиологични прегледи в Мездра

Специализира кардиология в най-добрата специализирана болница за диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания у нас - МБАЛ Национална кардиологична болница

Прочетете повече прочетете повече

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени