Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача"

Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите

Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача"
Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача" Източник: Община Враца
Община Враца е част от националното турне на София Тех Парк "Пътят на предприемача", което се реализира в 13 града, в партньорство с Фондация "Джуниър Ачийвмънт България".
 
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите и призова учениците от СУ "Козма Тричков" да не се отказват пред трудностите, да придобиват нови знания и умения и да бъдат силно мотивирани при реализирането на целите си.
 
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите Източник: Община Враца
Представителят на София Тех Парк – Елица Моллов благодари на Община Враца за подкрепата и заяви, че основната цел на турнето е да бъдат разяснени основните възможните пред младите хора, както и конкретни стъпки за навлизане в предприемачеството и реализирането на проекти.
 
Директорът на СУ "Козма Тричков" - Татяна Ангелова, което е домакин на срещата, коментира, че в учебното заведение в последните 20 години се изучават специалности, ориентирани към мениджмънта, икономиката и предприемачеството.
 
Събитието ще продължи с представяне на добри практики, успешно реализирани проекти и инкубационната програма на София Тех Парк, насочена към подпомагане на стартиращи компании.

Още от "Враца"

Калин Каменов: "Наш дълг е да съхраняваме българския език, да уважаваме учителите и да сме пример за децата ни!"

Честването на 24 май започна с "Парад на буквите", в който участие взеха отличени ученици, педагози, културни дейци и състезатели от спортни клубове

Прочетете повече прочетете повече

Община Мездра призовава жителите на общината да използват само по предназначение контейнерите за разделно събиране на зе

Не изхвърляйте в контейнерите за зелени и градински отпадъци: строителни отпадъци, хранителни отпадъци, смесени битови отпадъци, отпадъци от опаковки, пластмаса, гума, фолио, стиропор, кожа, текстил, стъкло и опасни отпадъци

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени