Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача"

Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите

Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача"
Враца е част от националното турне "Пътят на предприемача" Източник: Община Враца
Община Враца е част от националното турне на София Тех Парк "Пътят на предприемача", което се реализира в 13 града, в партньорство с Фондация "Джуниър Ачийвмънт България".
 
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите и призова учениците от СУ "Козма Тричков" да не се отказват пред трудностите, да придобиват нови знания и умения и да бъдат силно мотивирани при реализирането на целите си.
 
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите
Заместник-кметът Александър Владимиров приветства организаторите Източник: Община Враца
Представителят на София Тех Парк – Елица Моллов благодари на Община Враца за подкрепата и заяви, че основната цел на турнето е да бъдат разяснени основните възможните пред младите хора, както и конкретни стъпки за навлизане в предприемачеството и реализирането на проекти.
 
Директорът на СУ "Козма Тричков" - Татяна Ангелова, което е домакин на срещата, коментира, че в учебното заведение в последните 20 години се изучават специалности, ориентирани към мениджмънта, икономиката и предприемачеството.
 
Събитието ще продължи с представяне на добри практики, успешно реализирани проекти и инкубационната програма на София Тех Парк, насочена към подпомагане на стартиращи компании.

Още от "Враца"

Общинският съвет прие информация за текущото изпълнение на бюджета на Община Мездра за първото полугодие на 2024 г.

Община Мездра е в стабилно финансово състояние, подчерта при представянето на информацията за текущото изпълнение на бюджета кметът Иван Аспарухов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени