Враца - малката Италия? Мисията е възможна!

Ден на Италия във Враца е началото на поредица от тематични събития, насочени към представянето на различни европейски държави

 Ден на Италия във Враца е началото на поредица от тематични събития, насочени към представянето на различни европейски държави.
Ден на Италия във Враца е началото на поредица от тематични събития, насочени към представянето на различни европейски държави. Източник: Община Враца

Гости от Италия, ресторантьори, хотелиери, собственици на питейни заведения и кафенета, готвачи и производители ще се включат в първия по рода си - Ден на Италия във Враца! В събитието ще участват и десетки институции, детски и учебни заведения и самодейци. 


В началото на идната седмица ще обявим пълната програма на Buongiorno Vratsa! Участието в културния форум е напълно безплатно и е за всички представители на бизнеса и услугите. Всеки желаещ да участва може да се запише на тел. : 088 8889923 и 0875333681.


Ден на Италия във Враца е началото на поредица от тематични събития, насочени към представянето на различни европейски държави.

 

В следващите месеци жителите и гостите на града ще имат възможността да се докоснат до културата, кухнята и традициите на Гърция, Германия, Франция, Испания и други. 


Събитията са реална възможност  за изграждане на партньорски взаимоотношения и реализирането на бъдещи проекти във Враца!

Още от "Враца"

320 ученици прекрачиха школския праг в най-голямото основно училище в община Мездра - ОУ "Христо Ботев" 

През учебната 2024/2025 г. в ОУ "Христо Ботев" - Мездра ще се обучават 320 ученици в 16 паралелки от I до VII клас. Първокласниците са 47, разпределени в две паралелки

Прочетете повече прочетете повече

Фолклорният фестивал "Типченица пее" събра за 16-и път самодейци от Северозапада  

В тазгодишното издание на фестивала, което, за разлика от миналата година, нямаше конкурсен характер, взеха участие над 200 самодейци - певци, танцьори и музиканти, от 12 населени места

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени