Враца ще отбележи Световния ден на туризма с преход до природни забележителности

Преходът ще се води от лицензиран водач

Туризъм
Туризъм Източник: Zonanews

По повод Световния ден на туризма – 27 септември, Община Враца се присъединява към инициативата на Природен парк "Врачански Балкан" за организирането на преход до природни забележителности. 


Туристическият маршрут включва водопада "Скакля", местността "Кривите" и завършва в квартал "Медковец". Преходът ще се води от лицензиран водач, а в рамките на събитието ще се проведе беседа на тема "Оцеляване в планината". 


Сборният пункт за всички желаещи граждани е пред Природозащитен център "Натура" (на "Червения площад"), в 09:00 часа. Инициативата ще се проведе при спазването на действащите противоепидемични мерки.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени