Втори ден се издирва избягалият шофьор, блъснал и убил жена във Враца

Катастрофата е станала при нерегламентирано пресичане

Булевард Васил Кънчев във Враца
Булевард Васил Кънчев във Враца Източник: bTV

Трагичен пътен инцидент във Враца. 57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на оживен булевард в града. Шофьорът е избягал и се издирва. 36 часа след трагичния инцидент шофьорът все още не е намерен, съобщава bTV.Проблемът е, че в района на катастрофата няма достатъчно камери, които да покажат какво точно се е случило.

 

При удара тялото е изхвърлено на повече от 20 метра. Шофьорът дори не е спрял да окаже първа помощ. Жената е откара в болница, където е починала. На мястото няма пешеходна пътека. Често видимостта е намалена. Живущите в района настояват да се постави още осветление, както пешеходна пътека и камера за скорост.

 

"Става катастрофа при нерегламентирано пресичане на булевард "Васил Кънчев" в тъмната част на денонощието и на участък. Затова е станал този инцидент. Булевардът не е собственост на община Враца, а на областното пътно управление, до него граничи жп линия, която е собственост на НКЖИ. Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания", заяви зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.

Още от "Враца"

Работата по изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" върви по график

Този път този проект за разлика от Белене се структурира по най-правилния начин – не поръчваме оборудване, без да сме осигурили финансиране, без да имаме договор и без да знаем колко ще струва тази централа, заяви Дилян Добрев

Прочетете повече прочетете повече

Свежото ядрено гориво от "Уестингхаус" е вече на площадката на АЕЦ "Козлодуй", през май започва зареждането на първите к

Премиерът Главчев припомни, че диверсификацията е дълъг процес, като той лично е участвал в разговори с "Уестингхаус" още през 2009 г. - 2010 г.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени