Заповядайте на 11-я рожден ден на Археологически комплекс "Калето" - гр. Мездра

Това съобщиха от пресцентъра на общината

11-и рожден ден на Археологически комплекс "Калето" - гр. Мездра
11-и рожден ден на Археологически комплекс "Калето" - гр. Мездра Източник: Община Мездра

На 5 юли 2024 г. Археологически комплекс "Калето" ще отпразнува 11 години от своето създаване. По този повод екипът на комплекса Ви е подготвил куп артистични изненади, поднесени по специален начин в подножието на 7 000 години история! Това съобщиха от общинския пресцентър. 

 

• Ще започнем в петък в 18:30 часа с откриване на изложба живопис на 9-годишния Цветослав Николов, четвъртокласник в ИОУ "Св. св. Кирил и Методий", който прави своите първи стъпки в света на изобразителното изкуство под наставничеството на Снежана Петрова, уредник на Арт център "Калето".

• В 19:00 часа сме запазили чартърен полет до горещите вечерни ритми на Родината на самбата Бразилия с великолепните музиканти от "Viagem ao Brasil", които ще ни потопят в необятното море от звуци и ритми на стила Bossa Nova.

• И докато сме още на вълна музикални пътувания, шармантната Джоана Савова ще ни пренесе в замъглените барове на Ню Орлиънс и на американската соул и джаз сцена със специална селекция от песни от репертоара на едни от най-добрите световни вокалистки.

• За финал сме поканили свежото откритие на българската поп музика "Funkilicious", които ще ни накарат да се разкършим в ритъм, да потанцуваме и да се насладим на една приятна вечер в компанията на добри люде, съчетана с добро вино, добра храна и позитивна енергия, която е привличала тук нашите предци в продължение на седем хилядолетия.

Още от "Враца"

Кметът на Враца Калин Каменов: "Всички от Северозападна България очакваме завършването на скоростния път Мездра-Ботевгра

Днес кметът Калин Каменов лично посети участъка и коментира, че се изгражда пътен възел "Лютидол", пътен възел "Дърманци" и пътната връзка за град Мездра

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени