ГЕРБ в Ямбол: БСП ги считахме за русофилска партия. Какво се случи - БСП участва в управлението, България спря да купува газ от Русия, изгони 70 руски дипломата (НА ЖИВО)

Хората започнаха да разбират, че мафията управлява в момента, каза зам.-председателят на партията Даниел Митов

Даниел Митов в Ямбол
Даниел Митов в Ямбол Източник: Скрийншот/Facebook

Бойко Борисов и неговият екип са на поредното посещение - този път в Ямбол. Те бяха посрещнати от стотици членове и симпатизанти. Димитър Иванов, областен координатор на партията и депутат от ГЕРБ-СДС посрещна лидера Борисов с думите:
"Разчитаме на вас държавата да продължи да се развива. В година на ширеща се инфлация, натиск върху хората, държавата има нужда да излезе от хаоса. Благодарение на ГЕРБ област Ямбол е това, което е и ще продължи да се развива".

 

Бившият енергиен министър Делян Добрев коментира обещанието на Корнелия Нинова за евтини дърва. "Ходих в Свиленград. Питах ги имат ли евтини държава, те казаха, че даже не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А истината е, че вероятно ще има и дефицит". 

 

Добрев продължи:
БСП ги считахме за русофилска партия. Какво се случи - БСП участва в управлението, България спря да купува газ от Русия, изгони 70 руски дипломата и изнасяме оръжие за Полша, да не си помисли някой, че е за Украйна. Каква русофилска партия е БСП? Те се провалиха в икономиката и в собствената си идеология".

 


Народният представител от ГЕРБ-СДС заяви, че от 7 месеца тези хора са във властта и не правят съдебна реформа. "Те не искат да я направят – искат да овладеят властта, за да изчегъртат ГЕРБ. Трябва им за лична вендета. Първо искат да съсипят нас, а след това и държавата. Колко съдилища трябва да им кажат да спрат да се гаврят със законите. Виждате, обвиненията към ГЕРБ започват да се пукат едно след друго. Всички маски паднаха. Кирил Петков го каза ясно - единствената им цел е в оставащите дни на това НС е Рашков да стане шеф на КПКОНПИ"

 

"Никой от нас няма да забрави датата 17 март - денят на ареста на Бойко Борисов, Горанов и Арнаудова. Борисов каза, че няма да търсим реванш, това е държавническата позиция, но няма да позволим повече този полицейски терор. Ние сме 59 души в НС, които всеки ден отвоюват правовата държава и отстояват закона. Убеден съм, че ако някой  знае как и може да направи съдебна реформа - това е ГЕРБ. В момента трябва да стиснем още малко зъби, да отидем на избори, да ги бием с или без машини и да се захващаме за работа. Няма какво да ни спре, защото с нас е силата на правото", допълни Чолаков. 

 

Хората започнаха да разбират, че мафията управлява в момента, каза зам.-председателят на партията Даниел Митов. "Сега се намираме в зоната на разпада. Назначенията се правят на роднински връзки, и понякога на заслуги за онези, които са успели да се хванат за правилния парапет. Нали бяха големи евроатлантици, а отказаха да дават оръжие на Украйна. Репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят интересите на "Лукойл". Те ни превърнаха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си позволи да каже, че му шушнели да се състави евроатлантическо правителство. Опасявам се, че единственото шушнене, което той разбира, е шумът от комисионите. Скоростта, с която потъва България, предполага, че трябваше да направим нещо за да отскочим оттам и ние това направихме", добави бившият външен министър. 



Още от "Ямбол"

Започна изграждането на инфраструктура на НАТО край Ямбол - при заплаха ще се развърне цяла многонационална дивизия на А

По стандартите на НАТО бойната батальонна група е от около 1300 войници, а бригадата - около 5000 бойци, или 4 пъти по-многочислена. Дивизията включва три бригади

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени