ГЕРБ-Ямбол регистрира листата си за вота

"Влизаме в кампанията със самочувствие от постигнатите резултати", каза областният координатор Петър Киров

ГЕРБ-Ямбол регистрира листата си за вота
ГЕРБ-Ямбол регистрира листата си за вота Източник: ПП ГЕРБ

Коалиция "ГЕРБ-СДС" регистрира листата си за 31 МИР Ямбол за парламентарните избори на 4 април. В списъка с кандидат-депутатите се залага на по-широко представителство на хора от гражданското общество и доказани политически фигури. През последната година Ямбол успешно се справя с пандемията, а д-р Димитър Рунков ръководи отлично най-голямата държавна болница в областта. Затова и той повежда листата в Ямбол.

"Тръгваме в кампанията с откритост към гражданите, със самочувствие от постигнатото, с достатъчно проекти в реализация и нови, които залагаме в нашата програма и ще предложим на гражданите на Ямбол, Елхово, Стралджа, "Тунджа" и Болярово. Правителството изпълни поетите към областта ангажименти. Това е солидна основа, на която стъпваме в началото на кампанията. Предлагаме осем достойни професионалисти в листата, с които Коалиция "ГЕРБ-СДС" дава заявка за успех и продължаване на доброто развитие на региона и страната", каза областният координатор на ПП ГЕРБ Петър Киров при регистриране на листата.

Заедно с Петър Киров на регистрацията на листата на Коалиция "ГЕРБ-СДС" присъстваха Александър Стойков, общински ръководител на ПП ГЕРБ-Ямбол, Мария Славова от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ и Павел Додов, областен председател на СДС.  

 

ГЕРБ-Ямбол регистрира листата си за вота
ГЕРБ-Ямбол регистрира листата си за вота Източник: ПП ГЕРБ

Ето и пълния списък с кандидатите за депутати от листата на коалиция ГЕРБ/СДС в Ямбол:

1.    Д-р Димитър Рунков
2.    Станислав Говедаров. 
3.    Димитър Иванов
4.    Снежана Делчева
5.    Атанас Христов
6.    д-р Дора Йовчева
7.    Павел Додов
8.    Явор Брънков

Още от "Ямбол"

Започна изграждането на инфраструктура на НАТО край Ямбол - при заплаха ще се развърне цяла многонационална дивизия на А

По стандартите на НАТО бойната батальонна група е от около 1300 войници, а бригадата - около 5000 бойци, или 4 пъти по-многочислена. Дивизията включва три бригади

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени