Гръмотевица уби мъж в Ямболско

Смъртта на 28-годишния мъж е констатирана в областната болница

Мълния, светкавица, гръмотевица
Мълния, светкавица, гръмотевица Източник: Zonanews

Мъж на 28 години загина след удар от гръмотевица в гараж в ямболското село Зимница, съобщи регионалният говорител на МВР Татяна Павлова, предава БТА. 

 

Сигналът за инцидента е получен около 23:00 часа снощи. Пострадалият е транспортиран от екип на "Спешна помощ" в областната болница в Ямбол, където е констатирана смъртта му. По първоначални данни няма следи от насилие. Разследването на инцидента продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

След разразилата се снощи в Ямболско гръмотевична буря няколко села в община Тунджа останаха за кратко без ток. Има и подадени сигнали за паднали дървета и клони. Електроподаването е възстановено, а дърветата са разчистени, съобщи на брифинг кметът на общината Георги Георгиев.

Още от "Ямбол"

Започна изграждането на инфраструктура на НАТО край Ямбол - при заплаха ще се развърне цяла многонационална дивизия на А

По стандартите на НАТО бойната батальонна група е от около 1300 войници, а бригадата - около 5000 бойци, или 4 пъти по-многочислена. Дивизията включва три бригади

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени