Актьорът Матю Пери от сериала "Приятели" се е удавил в джакузи

Матю Пери става популярен с ролята си на забавния и остроумен Чандлър Бинг и участва във всички 234 епизода за 10 сезона на хитовата поредица

Актьорът Матю Пери
Актьорът Матю Пери Източник: Pinterest

Почина Матю Пери, една от звездите на "Приятели" предава TMZ. Източници от правоохранителните органи заявиха, че актьорът е намерен мъртъв след удавяне в джакузи. Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те, който се излъчва в продължение на 10 сезона. 

 

Матю Пери става популярен с ролята си на забавния и остроумен Чандлър Бинг в сериала "Приятели". Той участва във всички 234 епизода за 10 сезона на хитовата поредица. Други известни продукции с негово участие са филмите "Бързата работа", "Девет ярда", "Призовка за Сара", "Десет Ярда" и "Историята на Рон Кларк".

 

Миналата година той издаде своята биографична книга  "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". В мемоарите си звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена "Приятели".

 

През годините има много новини около Метю Пери, свързани с неговите здравословни проблеми, както и зависимостите му към алкохол и наркотици. През 1997 г., по време на снимките на сериала "Приятели", Матю премина 28-дневна програма за лечение на пристрастяването му към викодин, мощно болкоуспокояващо. По-късно в интервю с Лари Кинг призна, че го приема "главно с цел да пие по-малко алкохол".

 

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Матю Пери разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти.

 

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността и как се чувства, спомняйки си за "Приятели", споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя.

 

Пери е роден на 19 август1969 година в Уилямстаун, Масачузетс, САЩ, в семейството на журналистката Сюзан Пери и актьора Джон Бенет Пери. Родителите му се развеждат докато е още бебе и Матю се премества да живее в Отава, Канада с майка си. В Канада майка му работи като прессекретар на канадския министър-председател Пиер Трюдо.

 

Общо в кариерата си е номиниран четири пъти за награда "Еми". През 2002 г. е номиниран за "Еми" в категория "главна мъжка роля" за сериала "Приятели", през 2003/2004 е номиниран в категория "гостуващ актьор" за "Западното крило", а през 2007 г. е номиниран в категория "главна мъжка роля" за телевизионния филм "Историята на Рон Кларк".

Още от "Светът"

Вандали взеха на прицел високоскоростната жп мрежа във Франция преди началото на Олимпийските игри в Париж

Държавният жп оператор Ес Ен Се Еф каза, че са били извършени палежи по линиите, свързващи Париж със западната, северната и източната част на страната

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени