Актьорът Матю Пери от сериала "Приятели" се е удавил в джакузи

Матю Пери става популярен с ролята си на забавния и остроумен Чандлър Бинг и участва във всички 234 епизода за 10 сезона на хитовата поредица

Актьорът Матю Пери
Актьорът Матю Пери Източник: Pinterest

Почина Матю Пери, една от звездите на "Приятели" предава TMZ. Източници от правоохранителните органи заявиха, че актьорът е намерен мъртъв след удавяне в джакузи. Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те, който се излъчва в продължение на 10 сезона. 

 

Матю Пери става популярен с ролята си на забавния и остроумен Чандлър Бинг в сериала "Приятели". Той участва във всички 234 епизода за 10 сезона на хитовата поредица. Други известни продукции с негово участие са филмите "Бързата работа", "Девет ярда", "Призовка за Сара", "Десет Ярда" и "Историята на Рон Кларк".

 

Миналата година той издаде своята биографична книга  "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". В мемоарите си звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена "Приятели".

 

През годините има много новини около Метю Пери, свързани с неговите здравословни проблеми, както и зависимостите му към алкохол и наркотици. През 1997 г., по време на снимките на сериала "Приятели", Матю премина 28-дневна програма за лечение на пристрастяването му към викодин, мощно болкоуспокояващо. По-късно в интервю с Лари Кинг призна, че го приема "главно с цел да пие по-малко алкохол".

 

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Матю Пери разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти.

 

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността и как се чувства, спомняйки си за "Приятели", споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя.

 

Пери е роден на 19 август1969 година в Уилямстаун, Масачузетс, САЩ, в семейството на журналистката Сюзан Пери и актьора Джон Бенет Пери. Родителите му се развеждат докато е още бебе и Матю се премества да живее в Отава, Канада с майка си. В Канада майка му работи като прессекретар на канадския министър-председател Пиер Трюдо.

 

Общо в кариерата си е номиниран четири пъти за награда "Еми". През 2002 г. е номиниран за "Еми" в категория "главна мъжка роля" за сериала "Приятели", през 2003/2004 е номиниран в категория "гостуващ актьор" за "Западното крило", а през 2007 г. е номиниран в категория "главна мъжка роля" за телевизионния филм "Историята на Рон Кларк".

Още от "Светът"

Словакия предостави защита на лице, обвинено от Чехия, че води проруска кампания на влияние

Марчевски беше поставен в чешкия санкционен списък през март, след като разузнавателните служби на републиката съобщиха, че той управлява регистрирания в Чехия уебсайт "Гласът на Европа"

Прочетете повече прочетете повече

Тежки сблъсъци между пропалестински демонстранти и контрадемонстранти в кампуса на Калифорнийския университет в Лос Андж

Вчера полицаи с щитове за борба с безредиците нахлуха в кампуса на Колумбийския университет в Ню Йорк, за да разчистят барикадирали се студенти

Прочетете повече прочетете повече

Законът за "чуждестранните агенти" в Грузия доведе до сблъсъци между протестиращите и полицията

Лидерът на основната опозиционна в Грузия Леван Хабеишвили бе набит при вчерашен протест срещу законопроекта за чуждестранните агенти в столицата Тбилиси

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени