Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет, придружена от децата си

Заминала за Тел Ави

Алла Пугачова, Галкин и децата им
Алла Пугачова, Галкин и децата им Източник: Инстаграм профил на Максим Галкин

Певицата Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това твърди вестник "Известия". По информация на изданието тя е заминала за Тел Авив с еднопосочен билет, придружена от децата си.

 

През пролетта изпълнителката отново летя за Израел със съпруга си Максим Галкин, който е признат за индивидуален чуждестранен агент, и децата си. Там семейството има елитно имение, което според запознати струва най-малко 6 милиона долара.

 

В края на август Пугачова се завърна в Русия, а по-късно мъжът ѝ Галкин беше признат за чужд агент. Министерството на правосъдието посочи, че художникът е публикувал антируски изявления в социалните мрежи и освен това има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

 

Алла Пугачова също поиска да бъде включена в списъка на чуждестранните агенти. От Кремъл се въздържаха да коментират това . Източник на "Известия" обаче твърди, че след това изявление певицата се проверява за дискредитация от руската армия.

Още от "Светът"

Испания подозира, че писмата бомби са свързани с руската инвазия в Украйна

Писмата бомби бяха изпратени на видни испански политици, на посолствата на Украйна и САЩ в Мадрид, на сателитен център на ЕС в база на испанските ВВС, както и на испанска отбранителна компания, доставяла военна техника в Украйна

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени