Алла Пугачова: Руснаците бяха крепостни селяни, а сега са роби

Певицата критикува руснаците, които подкрепят войната в Украйна

Алла Пугачова
Алла Пугачова Източник: Yandex

"Какво щастие, че ме ненавиждат хора, които никога не съм могла да търпя". Така отговори на критиците си в Русия с пост в Инстаграм Алла Пугачова.

 

Певицата, която по данни на руски медии окончателно е напуснала Русия заедно с децата си и продава замъка си в руското село Гряз, сега е в Израел. Нейното повторно заминаване след категоричната ѝ позиция против войната и руския президент Путин събуди реакции сред пропагандистите и провоенно настроените руснаци.

 

Кралицата на руския поп написа още, че ако са я харесвали тези, които сега я нападат, значи е "живяла и пяла напразно". "Нека скърцат със зъби – пише в Инстаграм акаунта си Пугачова. – Бяха крепостни селяни, а сега са роби".

 

Наскоро Алла Пугачова се обяви против "илюзорните цели", заради които загиват руските войници, а Русия е изолирана от света. Пугачова поиска да я обявят за "чуждестранен агент", след като мъжът ѝ вече беше обявен за такъв заради критика към войната.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Още от "Светът"

Ген. Каволи: Победата на Украйна няма да е достатъчна - Русия ще бъде заплаха в продължение на много години

Кремъл се опитва да възстанови загубите си в Украйна, за да концентрира основните си сили в западните райони на Руската федерация, заяви командващият силите на САЩ в Европа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени