Бесарабски фронт: Всяко навлизане на руската авиация във въздушното пространство на Украйна завършва с нейното унижение

"Руската авиация днес е страхливо дъно. Край украинските граници стоят не 800 единици авиационна техника от "втората" армия в света, а 800 единици скрап на неудачници" - доказват в Бесарабски фронт

Свален руски хеликоптер
Свален руски хеликоптер

Странно, но тъй като тези въпроси звучат редовно, ще отбележа, че ме питат какво да очаквам от Русия, като се има предвид, че около 800 единици авиационна техника са съсредоточени близо до украинските граници. Ще кажа така. Нищо.

 

Руската авиация днес е страхливо дъно. Дъното се състои от пилоти, които имат опит, но се абстрахират от полети във въздушното пространство на Украйна и пилоти, които летят до въздушното пространство на Украйна, защото спешно трябва да платят ипотека, заем и защото са завършили летателно училище и си въобразяват, че са батмани.

 

Руската авиация не разполага с достатъчно ракетно авиационно оръжие, за да извършва обстрели на територията на Украйна, без да навреди на екипажите. Какво има? Има бомби. О-о-о-много бомби. Но за да ударите с бомби трябва да се влезе във въздушното пространство на Украйна.

 

Всяко навлизане на руската авиация във въздушното пространство на Украйна завършва с нейното унижение. Чрез слоеста противовъздушна отбрана или ПЗРК - няма значение. Основното е, че не знаят откъде и откого ще пристигне.

 

Те не знаят дали сега трябва да запазят максимална височина или да преминат към LOWPASS. Те нервничат, отслабват с килограм за половин час. Днес руското т.нар. ВКС е безсилно и безполезно дъно. Изравнено и отменено от Украйна. Както във въпросите на военно-промишления комплекс, така и по въпросите на асовете. Само за шест месеца. Това е всичко.

 

Не се плашете от тези 800 единици авиация по украинските граници. Те бяха там на 24 февруари. Те са там и сега. Но почувствайте разликата. Усетихте ли я? Това е всичко. Край украинските граници стоят не 800 единици авиационна техника от "втората" армия в света, а 800 единици скрап на неудачници.

 

Източник: Злой одессит, Бесарабски фронт

Още от "Светът"

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени