Брус Уилис изгонен от аптека Rite Aid в Лос Анджелис, не носел маска

Звездата на „Умирай трудно“ Брус Уилис е бил накаран да напусне аптека в Лос Анджелис след като клиенти са съобщили, че той е без маска срещу коронавируса

Брус Уилис е бил накаран да напусне аптека в Лос Анджелис, защото е без маска
Брус Уилис е бил накаран да напусне аптека в Лос Анджелис, защото е без маска Източник: Buzzfeed

65-годишният актьор бил помолен да напусне аптеката Rite Aid, докато се готвел да купува в нея през уикенда. Брус се разхождал покрай рафтовете без маска, а недоволни купувачи го докладвали на управителя. Когато една от служителките се доближила до него, за да го помоли да покрие лицето си с шала, който носел на врата си, той я погледнал раздразнен и напуснал аптеката, без да купи нищо.
Брус Уилис е един от много малкото американски актьори и изобщо представители на филмовата гилдия в Холивуд, които изповядват републикански убеждения и гласуват неотклонно за Републиканската партия. Това им навлича доста критики и омраза от ляволибералните медии в САЩ.
Отказът на Брус Уилис да носи маска е изненадващ, защото самият той и цялото му семейство бяха от хората, които публично призоваваха да се спазват мерките по време на пандемията. През октомври съпругата му Ема Хеминг Уилис сподели снимка, на която са тя, Брус и трите им дъщери, с маски. През юли тя се обърна към тези, които са срещу носенето на маски. „Аз нося маска, за да запазя себе си, семейството си и теб. Да, отегчително е, но дали има други варианти? Не са много“.

Източник: Buzzfeed

Още от "Светът"

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени