Четирима ранени при стрелба в МОЛ в САЩ

Властите смятат, че двама души, които са се познавали, са участвали в престрелката

Чикагска полиция
Чикагска полиция Източник: AP
Най-малко четирима души са били ранени при престрелка в МОЛ в района на Чикаго, САЩ, съобщи Fox News. Заподозрян участник е задържан и е в ареста. Самоличността на заподозрения и жертвите не е разкрита. Стрелбата е станала малко преди 18 часа. в коридор близо до универсален магазин Nordstrom в мол Oakbrook Center, са съобщили от полицията. Властите смятат, че двама души, които са се познавали, са участвали в престрелката.
 
Останалите двама ранени са пострадали при рикошет. Четиримата ранени са в болница без опасност за живота. Пети човек е получил нараняване на глезена, докато бяга от района при възникналата паника сред посетителите. Според полицията, трети заподозрян може да е на свобода.
 
МОЛ-ът е бил временно затворен, докато полицията разследва какво е довело до стрелбата. Припомняме, че това е поредно подобно нападение в страната. Всеки път то повдига отново дебата за притежанието на оръжие.

Още от "Светът"

Украйна и балтийските страни ще бойкотират срещата на ОССЕ в Скопие заради участието на Сергей Лавров

Присъствието на Лавров поражда риск "от легитимиране на един агресор, каквато е Русия, като пълноправен член на нашата общност от свободни страни, се казва в тяхно съвместно изявление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени