Декор падна и уби актьор по време на представление в Болшой театър

Пиесата е спряна незабавно

Болшой театър
Болшой театър Източник: VKontakte
Паднал декор уби актьор по време на представление в Болшой театър,  съобщава  ТАСС. Починалият е Евгений Кулеш, роден през 1983 г. Трагичният инцидент се е случил на представлението на операта "Садко". Въпреки усилията на колегите му и на спасителните екипи, актьорът е починал.
 
Болшой театър е потвърдил случая. "По време на пиесата "Садко" при смяна на декора е починал наш колега", са съобщили от пресслужбата на театъра. "Пиесата беше незабавно спряна, публиката беше помолена да напусне залата."
 
От театъра съобщават още, че в момента "следователи работят на място, за да установят всички обстоятелства около инцидента". "Администрацията на театъра предоставя цялата необходима помощ на разследващите", отбелязват от пресслужбата.

Още от "Светът"

Окончателно: Сенатът на американския Конгрес одобри помощта за Украйна, Израел и Тайван

Най-големият от четирите законопроекта е този за помощ за Украйна. Той предвижда помощ за Киев в размер на $60,84 млрд., с която украинските сили да продължат борбата си срещу Русия

Прочетете повече прочетете повече

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени