Десет души са убити при стрелба в САЩ

На местопрестъплението е забелязан бял мъж, полуоблечен, с кръв по краката, който е отведен от полицаите с белезници на ръцете

Убитият полицай Ерик Толи
Убитият полицай Ерик Толи Източник: Twitter

Най-малко десет души, сред които и полицай, са били убити при въоръжено нападение в магазин за хранителни стоки в американския щат Колорадо, предаде "Индипендънт". Трагедията се е разиграла в магазина на Kings Sooper в Боулдър, е разказал полицейски шеф пред "Уолстрийт джърнъл". На местопрестъплението е забелязан бял мъж, полуоблечен, с кръв по краката, който е отведен от полицаите с белезници на ръцете. Полицията в Боулдър обаче не е потвърдила официално никакви подробности за стрелбата и се очаква да проведе пресконференция. "Сърцето ми е разбито от случилото се в нашата общност Боулдър", заяви губернаторът на щата Джаред Полис в изявление в Twitter. Той призова хората към търпение, за да могат разследващите да си свършат работата.

 

Свидетели в магазина разказват за началото на ужаса, когато стрелбата е започнала. "Той не каза нищо. Просто влезе и започна да стреля", споделя един от тях.

 

Още от "Светът"

Последни новини

Най-четени