Доналд Тръмп: Рон ДеСантис няма как да бъде част от моята администрация

Губернаторът Флорида Рон ДеСантис се оттегли от надпреварата на републиканците за президентските избори в САЩ

Доналд Тръмп и Рон ДеСантис
Доналд Тръмп и Рон ДеСантис Източник: Getty Images

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че е "малко вероятно" губернаторът на Флорида Рон ДеСантис да играе роля в неговата администрация, ако бъде избран за президент на Съединените щати през ноември тази година, предаде Fox News.

 

В интервюто Тръмп говори за това как като е подкрепил ДеСантис за губернатор r е бил "разочарован", когато ДеСантис за първи път се е пошегувал, че ще се включи в президентската надпревара през 2024 г. 

 

За перспективата да назове ДеСантис за свой кандидат за вицепрезидент или на друга позиция в кабинета, Тръмп каза: "Е, вероятно е малко вероятно, но трябва да бъда честен, всичко е възможно, но мисля, че е много малко вероятно. Имам много страхотни хора, които са с мен от самото начало".

 

Губернаторът Флорида Рон ДеСантис се оттегли от надпреварата на републиканците за президентските избори в САЩ.

Решението му дойде, след като фаворитът Доналд Тръмп спечели първичните избори на Републиканската партия в Айова, докато ДеСантис победи с малко най-близкия си съперник Ники Хейли.

Още от "Светът"

Словакия предостави защита на лице, обвинено от Чехия, че води проруска кампания на влияние

Марчевски беше поставен в чешкия санкционен списък през март, след като разузнавателните служби на републиката съобщиха, че той управлява регистрирания в Чехия уебсайт "Гласът на Европа"

Прочетете повече прочетете повече

Тежки сблъсъци между пропалестински демонстранти и контрадемонстранти в кампуса на Калифорнийския университет в Лос Андж

Вчера полицаи с щитове за борба с безредиците нахлуха в кампуса на Колумбийския университет в Ню Йорк, за да разчистят барикадирали се студенти

Прочетете повече прочетете повече

Законът за "чуждестранните агенти" в Грузия доведе до сблъсъци между протестиращите и полицията

Лидерът на основната опозиционна в Грузия Леван Хабеишвили бе набит при вчерашен протест срещу законопроекта за чуждестранните агенти в столицата Тбилиси

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени