Двама загинали и над 20 ранени при стрелба във Флорида

На мястото е спрял бял нисан, от който са излезли трима души с автоматични оръжия и пистолети. Те са открили огън по множеството, събрало се за концерт

Двама загинали и над 20 ранени при стрелба във Флорида
Двама загинали и над 20 ранени при стрелба във Флорида Източник: You Tube

Двама души бяха убити и над 20 бяха ранени при стрелба пред банкетна зала в град Хаялия, окръг Маями-Дейд в щата Флорида. Това  съобщи  "Маями Хералд. В Туитър директорът на полицията в окръг Маями-Дейд Алфредо Рамирес пише:
"Намирам се на мястото на още един умишлен и подъл акт на насилие, при който бяха използвани огнестрелни оръжия и бяха ранени над 20 души, а двама души за съжаление бяха убити", пише той.

 

"Тези хладнокръвни убийци са стреляли безразборно по тълпата. Моите дълбоки съболезнования на семействата на жертвите", добавя Рамирес. На мястото е спрял бял нисан, от който са излезли трима души с автоматични оръжия и пистолети. Те са открили огън по множеството, събрало се за концерт, отбелязва БТА.

Още от "Светът"

Вандали взеха на прицел високоскоростната жп мрежа във Франция преди началото на Олимпийските игри в Париж

Държавният жп оператор Ес Ен Се Еф каза, че са били извършени палежи по линиите, свързващи Париж със западната, северната и източната част на страната

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени