ФСИН: Заложниците в руския следствен изолатор бяха освободени, а похитителите – убити (ВИДЕО+18)

Това съобщи Федералната служба за изпълнение на наказанията на Русия

Терористите, взели заложници в СИЗО в Ростов на Дон
Терористите, взели заложници в СИЗО в Ростов на Дон Източник: Telegram

 Заложниците в следствен изолатор в руската Ростовска област в южната част на страната бяха освободени невредими, а техните похитители бяха убити, след като специални сили щурмуваха обекта днес, съобщи руската новинарска агенция Интерфакс, като се позова на Федералната служба за изпълнение на наказанията на Русия (ФСИН).

 

Видеа, публикувани в руски Telegram канали се чува интензивна стрелба с автоматично оръжие.

 

 

"Престъпниците бяха ликвидирани", се казва в изявление на Федералната служба за изпълнение на наказанията на Русия, цитирано от агенция Интерфакс.

 

"Служителите, които са били държани като заложници, са освободени. Те не са пострадали", добавя затворническата служба. По данни на Telegram канала BAZA, след щурма двама от престъпниците са били още живи. По информация на ФСИН, в крайна сметка са били ликвидирани всички 6 терористи, участвали във вземането на заложници.

 

Още от "Светът"

Володимир Зеленски смени началника на Обединеното командване на Въоръжените сили на Украйна

Междувременно украинските власти съобщиха, че жертвите при двойната руска ракетна атака срещу източния град Покровск са станали пет, а ранените са 41 души, включително четири деца

Прочетете повече прочетете повече

Християн Мицкоски се закле като премиер на РСМ и заплаши: Българският диктат няма да мине, докато съм на поста

Правителствената коалиция се състои от ВМРО-ДПМНЕ, албанската коалиция ВЛЕН/Вреди и движение ЗНАМ, които имат огромно мнозинство от 78 народни представители в 120-местния парламент

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени