Големият Робърт де Ниро: Никога не бих изиграл Тръмп, не виждам нищо добро в него, този човек е пълно чудовище

Де Ниро често критикува Тръмп и двамата влизаха в конфликт

Робърт де Ниро-Доналд Тръмп
Робърт де Ниро-Доналд Тръмп Източник: Колаж

Робърт де Ниро заяви, че никога няма да приеме да се превъплъти на екран в образа на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, тъй като "не вижда нищо добро" в него, предаде ДПА.

 

80-годишният холивудски актьор говори за предстоящите президентски избори в САЩ и защо не би искал Тръмп отново да стане президент в предаването по НВО "В реално време", чийто водещ е комикът Бил Мар. 

 

Тръмп е основен кандидат за номинацията за Белия дом на Републиканската партия през 2024 г. и на практика остана без съперници, след като бившият посланик в ООН Ники Хейли се оттегли от надпреварата, припомня ДПА.

 

"Байдън срещу Тръмп. Искаме ли да обитаваме свят, в който да ни е приятно, или да живеем в кошмар", попита актьорът. "Гласувайте за Тръмп и ще получите кошмар, гласувайте за Байдън и ще се върнем към нормалността", заяви в ефир Робърт де Ниро.

 

"Не искам да се чувствам отново аз, а и много от нас, както след изборите през 2016 г. Не можехме да повярваме какво се е случило. Този човек е пълно чудовище", сподели мнението си актьорът и добави: "Никога не бих го изиграл като актьор, защото не виждам нищо добро в него. Нищо. Абсолютно нищо".

 

Де Ниро често критикува Тръмп и двамата влизаха в конфликт. През 2020 г. двукратният носител на награда "Оскар" заяви, че на Тръмп "не му пука" колко хора ще починат от коронавируса. 45-ият американски президент пък нарече Де Ниро "индивид с много нисък коефициент на интелигентност".

Още от "Светът"

ISW: Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци

Анализаторите на вашингтонския Институт за изследване на войната са на мнение, че добре обезпечените украински сили вероятно ще успеят да предотвратят оперативно значителен руски напредък по време на очаквания опит за лятна офанзива на Русия

Прочетете повече прочетете повече

Руските терористи атакуваха енергийна инфраструктура в три украински области - ударени са четири топлоелектрически центр

Властите в Киев обявяват, че Украйна е загубила 80 процента от енергията си, произвеждана в топлоелектрическите централи, и около 35% от продукцията на водноелектрическите централи

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени