И "пищовите" не спасиха Байдън от провал на първата му пресконференция

На няколко пъти Байдън загуби мисълта си, неочаквано прекъсваше своето изказване и се обърка съвсем

Пищовите на Джо Байдън
Пищовите на Джо Байдън Източник: Twitter

В четвъртък се състоя първата пресконференция на Джо Байдън в качеството му на американски президент, пише "Daily Mail". Главата на Белия дом използваше "пищови", на които му бяха написали информацията, която трябва да каже, както и снимки на журналистите, към които той театрално трябваше да се обърне. Но 78-годишният президент очевидно не се справи с нито една от тези задачи. Снимки от тази първа пресконефернция на Байдън ясно показаха, че той се е заредил с "пищови", които обаче не не го спасиха от излагане. Въпреки тях, Байдън например се обърка като каза, че САЩ заемат 85-то място в света по развитие на инфраструктурата, макар те да се намират на 13-то място по този показател. На няколко пъти Байдън загуби мисълта си, неочаквано прекъсваше своето изказване и се обърка съвсем. 

Още от "Светът"

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени