Идентифицираха руски изверги, изнасилили бременна украинка. Тя е загубила бебето

През март руските окупатори изнасилиха бременна жителка на Киевска област. Млада жена загуби детето си. Към днешна дата данните на...

Ринат Хакимянов и Арслан Салихов
Ринат Хакимянов и Арслан Салихов Източник: Бесарабски фронт

През март руските окупатори изнасилиха бременна жителка на Киевска област. Млада жена загуби детето си. Към днешна дата данните на руските престъпници са напълно установени.

 

Отделът за защита на обществените и държавни интереси на Националната полиция на Украйна, съвместно със следователи, установи самоличността на двама руски войници, които по време на окупацията на Киевска област брутално пребиха жена и, заплашвайки я с убийство, я изнасилиха.

 

Това се случи в северната част на Киевска област. Жената се молеше да я пуснат, като казваше, че чака дете. Но на руснаците не им пукаше. На следващия ден тя направи спонтанен аборт.


Разследващите обявиха, че са заподозрени двама военнопрестъпници, чиято самоличност вече е установена. Третият руснак все още не е възможно да бъде идентифициран. От собствени източници разбрах за негодниците, чиито данни станаха известни на нашата полиция и които те обявиха за издирване.

 

Ринат Хакимянов, 14.11.2000 г., ефрейтор, командир на танк на 8-ма танкова рота от 3-ти танков батальон на 6-ти танков полк (в/п 93992) на 90-та танкова дивизия.

 

Арслан Салихов, роден на 06.06.2001 г., редник, наборник от 6-ти танков полк на 90-та танкова дивизия.
Военните престъпления нямат давност.

Източник: Бесарабски фронт

Още от "Светът"

Ген. Каволи: Победата на Украйна няма да е достатъчна - Русия ще бъде заплаха в продължение на много години

Кремъл се опитва да възстанови загубите си в Украйна, за да концентрира основните си сили в западните райони на Руската федерация, заяви командващият силите на САЩ в Европа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени