Израелският премиер Нетаняху бе успешно опериран от херния

В същото време хиляди израелци участваха в демонстрация в Йерусалим с искане за оставката на Нетаняху и за освобождаването на израелците, взети за заложници от "Хамас"

Бенямин Нетаняху
Бенямин Нетаняху Източник: Nairobiupbeat.com

Израелският премиер Бенямин Нетаняху бе успешно опериран от херния, съобщи днес канцеларията му, цитирана от Франс прес. Нетаняху е "във форма и започва да се възстановява", се казва в изявление на премиерската канцелария, публикувано след операцията, извършена в неделя вечерта.

 

Същата вечер хиляди израелци участваха в демонстрация в Йерусалим с искане за оставката на Нетаняху и за освобождаването на израелците, взети за заложници от палестинското ислямистко движение "Хамас" при безпрецедентната атака срещу Израел на 7 октомври миналата година и държани в ивицата Газа. Израел предприе военната си операция в Газа след атаката на "Хамас" от 7 октомври.

Още от "Светът"

ISW: Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци

Анализаторите на вашингтонския Институт за изследване на войната са на мнение, че добре обезпечените украински сили вероятно ще успеят да предотвратят оперативно значителен руски напредък по време на очаквания опит за лятна офанзива на Русия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени