Какво готвят производителите на смартфони през 2021 г.

През тази година те ще насочат вниманието си основно към увеличаване на бързодействието на процесорите в тях, на по-дългата работа на батериите, както и на усъвършенстване на екраните им.

Какво готвят производителите на смартфони през 2021 г.
Какво готвят производителите на смартфони през 2021 г. Източник: pixabay.com

Снабдяването на телефоните с нови функции също е сред приоритетните трендове, с които ще се занимават най-големите технологични гиганти в тази област. Усъвършеснстването на устройствата ще върви и по посока на премахването на всякаква нужда от кабелни връзки, особено при зареждането. Екраните на бъдещите модели смартфони трябва да станат малко по-големи, с впечатляваща пълноцветност, споделят специалисти от Telecom daily. 

По отношение на пълнотата на предоставяната информация, както и различните нови функции, бъдещето на смартфоните изглежда крайно впечатляващо. Те ще се превърнат в истински дигитални студиа по отношение на възможностите за използване, създаване и презентиране на мултимедийно съдържание. Смартфоните през 2021 г. ще продължат скоростното си развитие и в посока превръщането им в многоспектърни платежни устройства. Колкото до събирането и предоставянето на детайли за медицинското състояние на даден човек - тук смартфоните ще извършат истински скок. 

Още от "Светът"

Украйна и балтийските страни ще бойкотират срещата на ОССЕ в Скопие заради участието на Сергей Лавров

Присъствието на Лавров поражда риск "от легитимиране на един агресор, каквато е Русия, като пълноправен член на нашата общност от свободни страни, се казва в тяхно съвместно изявление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени