Казахстан не е България - вижте какво се случва, когато там видят автомобил със символа Z (ВИДЕО)

Местните обаче ясно посочиват на руските граждани, че трябва да уважават позицията на Казахстан, ако искат да живеят там – а тя е, че Казахстан не подкрепя военната агресия на Путин срещу Украйна

Казахстанци накараха този руски гражданин да премахне руският нацистки символ Z
Казахстанци накараха този руски гражданин да премахне руският нацистки символ Z Източник: Скрийншот видео кадър

В Казахстан не гледат с добро око на хората, които подкрепят руския тероризъм в Украйна. Гражданин си научи урока, след като беше принуден да махне от стъклото на автомобила си руската свастика Z, превърнала се в символ на подкрепата към режима на Владимир Путин.

 


Изданието NEXTA публикува видео, в което си вижда, че казахстански жители задължават руснак да премахне нацисткият символ Z от задното стъкло на автомобила си. Това не е първият подобен случай в Казахстан.

 

Бившата съветска република прие огромен брой руснаци, които избягаха от родината си след обявяването на нова мобилизация в РФ. Местните обаче ясно посочиват на руските граждани, че трябва да уважават позицията на Казахстан, ако искат да живеят там – а тя е, че Казахстан не подкрепя военната агресия на Путин срещу Украйна.

Още от "Светът"

Жозеп Борел: Страните от ЕС трябва да изпратят на Украйна противоракетни системи

Имаме системи "Пейтриът", имаме противоракетни системи. Трябва да ги извадим от нашите казарми, където се намират и да ги изпратим на Украйна, където бушува война, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени