Китаристът на Queen Брайън Мей е с COVID-19

От публикация в профила му в Instagram става ясно, че той е с COVID-19 от седмица

Брайън Май показва положителния си тест за COVID-19
Брайън Май показва положителния си тест за COVID-19 Източник: Instagram

Китаристът на Queen Брайън Мей е дал положителна проба за COVID-19, съобщава сайтът Variety. В Instagram профила си Мей написа: "Да. Шокиращият ден дойде и за мен. Страшната двойна червена линия. И да – определено БЕЗ съчувствие, моля! Бяха наистина ужасни няколко дни, но аз съм добре", казва на феновете си Мей. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Harold May (@brianmayforreal)

 

От друга публикация на Мей става ясно, че той е с COVID-19 от седмица. "Ден 7 - и ми се струва, че червената линия (от теста) е по-слаба днес. Имам чувството, че моята имунна система, с огромната помощ на трите дози от Pfizer, сега печели битката срещу нашественика. Така че НЕ се страхувайте - има живот след COVID! Но внимавайте... Благодаря за страхотните съобщения! Оценявам го!", споделя още китаристът.  

 

Новината идва на фона на увеличаващия се брой случаи на COVID-19. В четвъртък в Обединеното кралство бяха потвърдени повече от 88 376 заразени с коронавирус, като са установени над 11 000 инфектирани с Омикрон.

Още от "Светът"

Съливан: Конгресът трябва да реши дали да продължи да подкрепя Украйна или ще пренебрегне уроците, които сме научили от

Новият пакет предлага допълнителни $61 милиарда долара за Украйна, главно за закупуване на оръжия от САЩ, както и $14,3 милиарда за Израел, което включва 10,6 милиарда долара за оръжия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени