Любимата на "Да, България" крайно лява евродепутатка Клеър Дейли се обяви против протестите в Русия

Тя обвини в "русофобия" своите колеги, които критикуват репресиите срещу протестиращите и опозицията в Русия

Клеър Дейли
Клеър Дейли Източник: EP

Любимата на ляволибералната партия "Да, България" и на криптокомунистическата секта ДСБ крайнолява ирландска евродепутатка Клеър Дейли, подкрепяща метежите в България през лятото на миналата година, преди малко говори в пленарна зала на Европейския парламент по темата за Русия. От изказването й се оказа, че тя не подкрепя протестите срещу режима на Путин. 

Да, България са фенове на Клеър Дейли
Младежите на ляволибералната формация "Да, България "са фенове на крайнолявата Клеър Дейли

Клеър Дейли обвини в "русофобия" своите колеги, които критикуват репресиите срещу протестиращите и опозицията в Русия. След това продължи  с невероятен  реверанс към Путин, като нарече Навални "антимигрантски расист", който нямал почти никаква подкрепа сред руските граждани. Единствено не стана ясно дали по тези причини одобрява опита да бъде отровен или не. Прекрасен покровител и демиург си имат ляволибералните кръгове в лицето на ДеБъ, които някои сбъркани коментатори продължават да наричат "градска десница". 

Още от "Светът"

Съливан: Конгресът трябва да реши дали да продължи да подкрепя Украйна или ще пренебрегне уроците, които сме научили от

Новият пакет предлага допълнителни $61 милиарда долара за Украйна, главно за закупуване на оръжия от САЩ, както и $14,3 милиарда за Израел, което включва 10,6 милиарда долара за оръжия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени