На 54 години почина дъщерята на Елвис Пресли

Според американски медии тя е получила сърдечен арест

Лиса Мари Пресли
Лиса Мари Пресли Източник: Pinterest

Лиса Мари Пресли - дъщерята на рокендрол легендата Елвис Пресли, почина на 54 години. Новината беше съобщена от майка ѝ - Присила Пресли.

 

Тя не споменава причината за смъртта на детето си и моли за проява на уважение към семейството, докато то се справя с тежката загуба.

 

В четвъртък през деня Лиса Мари е открита в безпомощно състояние в дома си, в предградие на Лос Анджелис. Откарана е в болница, но лекарите не са успели да я спасят. Според американски медии тя е получила сърдечен арест.

 

Лиса Мари Пресли е единственото дете на Елвис Пресли и също се изявява на сцената. Музикалната ѝ кариера започва през 2003 година, има издадени три албума. Лиса Мари е собственик на имението на баща си в Грейсленд.

 

Лиса Мари имаше четири деца, от четири брака. Единственият й син, Бенджамин Киоу, почина през 2020 г. на 27 години. Дъщерята Райли Киоу, на 33 години, е актриса. Другите й две дъщери са 14-годишните  близначки Харпър и Финли Локууд.

Още от "Светът"

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени