Неизвестен ликвидира командира на руската подводница, обстрелвала с ракети "Калибър" украинския град Виница

Вследствие на терористичния удар през юли 2022 г. 27 мирни украински граждани бяха убити

Станислав Ржицки
Станислав Ржицки Източник: Telegram

В Краснодар в понеделник бе убит заместник-началника на мобилизационния отдел Станислав Ржицки. Руски Telegram канали съобщиха, че 42-годишният Ржицки е излязъл на сутрешен крос и около местния спортен комплекс неизвестен мъж се приближил и изстрелял четири куршума в гърба и гърдите му. След това стрелецът незабавно напуснал мястото. Ржицки е починал на място. 

 

Мястото, където е ликвидиран военнопрестъпникът Станислав Ржицки
Мястото, където е ликвидиран военнопрестъпникът Станислав Ржицки Източник: Telegram

Telegram каналът Baza пише, че по предварителни данни ликвидаторът отдавна е следил Ржицки, познавал е неговите маршрути, поради това е избрал специално място, където няма камери за видеонаблюдение. 

 

 

Станислав Ржицки по-рано е служил в руския флот и е бил командир на подводницата "Краснодар", въоръжена с ракети "Калибър", съобщи украинското военно разузнаване ГУРМО.


Екипажът на тази подводница извърши през юли 2022 г. чудовищно военно престъпление, изстрелвайки срещу укаринският град Виница ракети "Калибър", вследствие на което загинаха 27 мирни украински граждани

Още от "Светът"

Украйна може в крайна сметка да се наложи да преговаря с Русия, каза представител на украинското разузнаване

Дори и да успее да изтласка руските сили обратно към границите - все по-далечна перспектива - това няма да сложи край на войната, цитира го сп. "Икономист"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени