Нетаняху спешно се връща в Израел от САЩ след днешната кървава атака срещу Голанските възвишения

Убити са най-малко 10 души

Бенямин Нетаняху
Бенямин Нетаняху Източник: Nairobiupbeat.com

Израелският премиер Бенямин Нетаняху прекрати визитата си в САЩ и спешно се връща в Израел след днешната атака срещу футболно игрище на Голанските възвишения, отнела живота на най-малко 10 души.

 

Канцеларията на Нетаняху съобщи, че той е бил уведомен за атаката срещу селището Мадждал Шамс на анексираните от Израел Голански възвишения.

 

Израелската армия обвини за атаката "Хизбула" и обяви, че ще отвърне. "Хизбула" ще плати висока цена за ракетната атака, която днес уби 11 души, включително деца, на футболно игрище в друзко село в Израел, каза израелският премиер Бенямин Нетаняху, цитиран от Ройтерс.

 

"Хизбула" ще плати висока цена, каквато досега не е плащала", каза Нетаняху на лидера на общността на друзите в Израел в телефонен разговор, съобщиха от неговата канцелария.

Още от "Светът"

Много мързеливи руски командири виновни за тежки загуби на Москва - руснаците се събраха на полигон, а въоръжените сили

За пети път за шест месеца въоръжените сили на Украйна проследяват струпвания на руснаци с помощта на БЛА и след това нанасят удари с от РСЗО HIMARS

Прочетете повече прочетете повече

Украинската ПВО отблъсна руско терористично нападение срещу Киев, 54 украински дрона удариха Русия

Отломки от унищожен украински дрон предизвикаха пожар в склад за боеприпаси в град Торопец в руската Тверска област, което наложи частична евакуация на жителите на околността

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени