Обикновен рашизъм - ученици, коленичейки изписаха буквите от фамилията на диктатора Путин, като поздрав за рождения му ден

В допълнение към "стандартните" видео поздравления  с портрети на Путин, на децата бяха организирани информационни часове и беседи на тема  "Великият човек на Русия"

Обикновен рашизъм - ученици поздравиха за рождения му ден диктатора Путин, коленичейки изписаха буквите от фамилията му
Обикновен рашизъм - ученици поздравиха за рождения му ден диктатора Путин, коленичейки изписаха буквите от фамилията му Източник: Колаж/ Zonanews, Telegram

Ученици и детски градини в различни региони на Русия бяха принудени да поздравят Путин за рождения му ден на 7 октомври. В Ямало-Ненецкия автономен окръг децата бяха принудени да коленичат на земята, показвайки с телата си буквите от фамилията на диктатора.

 

Второкласници от МБОУ "Начално училище" в град Губкински, Ямало-Ненецки автономен окръг, бяха поставени на колене във формата на буквите "П", "У", "Т", "И", "Н", обърна внимание Telegram каналът "Не норма".

 

Надежда Мещерякова, учителка и секретар на първичния клон на партия "Единна Русия", коленичи в буквата "У".


В допълнение към "стандартните" видео поздравления  с портрети на Путин, на децата бяха организирани информационни часове и беседи на тема  "Великият човек на Русия". В края на събитието децата бяха накарани да решат тест, "който показа знанията им за президента". 

 

В държавното учебно заведение "Мангушко училище № 2" бяха изработени щандове с цитати на Путин. Старши ученичките от Григорополското училище № 2 танцуваха на песента на Стас Мор "Бъди първи!" като поздравителна песен.

 

Средното училище "Болшелушинская" организира акция "Ние сме заедно" - учениците са отрязали и изсушили лимони за участниците във войната срещу Украйна.

 

 

 

Още от "Светът"

Тръмп е държал в скута си Путин - тайно му е предал дефицитни тестове за COVID в началото на пандемията

Разкритията са направени в най-новата книга на журналиста Боб Удуърд, който нашумя в целия свят с разкриването на аферата "Уотъргейт", довела до оставката на президента Ричърд Никсън

Прочетете повече прочетете повече

Русия плаща на бандити, за да сеят "хаос" в Европа, предупреждава шефът на британското контраразузнаване MI-5

Ръководителят на британската МI-5 Кен Маккалъм предупреждава, че Русия и Иран наемат престъпници на ниско ниво, които да предприемат саботажни мисии и атаки срещу дисиденти в Европа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени