Путин обясни на Ердоган, че не се е разболял от Covid защото е ваксиниран

Вече съм ваксиниран с трета доза, каза турският президент

Владимир Путин и Реджеп Ердоган
Владимир Путин и Реджеп Ердоган Източник: Sputnik

Руският президент Владимир Путин заяви, че не се е разболял от коронавируса, след като е общувал с болен COVID, защото има висок титър на антитела, съобщава ТАСС. "Слава Богу, имах късмет", коментира той. След разговори с турския си колега Реджеп Ердоган, Путин излезе да го изпрати на верандата на резиденцията в Сочи, където разговаряха за случаи на COVID в обкръжението му.

 

Путин каза, че над 30 души около него се разболяли от COVID, включително неговия адютант. "На практика успях в истински експеримент. Направих го върху себе си. Над 30 души около мен се разболяха. Закъсняха с реваксинацията", каза Путин пред Ердоган, добавяйки, че неговият адютант, с когото работи по цял ден, също се е разболял, пише News.

 

Путин обясни на Ердоган, че е добре да се ваксинира с руската ваксина. "Вече съм ваксиниран с трета доза", обясни Ердоган, на което Путин добави: "Нищо, следващият път".

Още от "Светът"

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени