Рапърът DMX е в критично състояние заради свръхдоза

DMX е една от най-големите рап звезди, появила се през 90-те

DMX
DMX Източник: Wallpapers

Американският рапър Ди Ем Екс (DMX) е изпаднал в тежко състояние заради свръхдоза с наркотици. Петдесетгодишният Ърл Симънс, както е истинското име на рапъра Ди Ем Екс, е преместен в болница в Ню Йорк. Според портала TMZ, запознати със случая твърдят, че предозирането е причинило инфаркт. Добавя се, че музикантът "има определена мозъчна активност", но неназован източник каза, че е във "вегетативно състояние".

 

Рапърът е една от най-големите рап звезди, появила се през 90-те. В САЩ първите му пет албума, включително дебютът му през 1998 г. Dark and Hell Is Hot, достигат номер едно в класациите на Billboard. Рапърът се е появявал и в множество филми, включително Romeo Must Die, From Cradle to Grave. Между другото, самият музикант говори открито за пристрастяването си към крека, което според него е започнало, когато е бил на 14 години. За последен път той е бил на рехабилитация през 2019 година.

Още от "Светът"

Македонският вицепремиер Никола Димитров: Част от исканията на България не съответстват на европейските ценности

На въпрос за сътрудничеството с Гърция вицепремиерът Димитров посочва, че Преспанският договор е бил не само решение на въпроса за името, а и инвестиция в стабилността на региона

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени