Руските терористи обстреляха родилното отделение в Херсон

Няма да оставим без наказание нито едно престъпно нищожество, подчерта ръководителят на президентската канцелария Андрей Ермак

Атакуваното родилно отделение в Херсон
Атакуваното родилно отделение в Херсон Източник: Telegram

Руските окупатори обстреляха родилното отделение в болницата в Херсон. Това съобщи зам.-председателят на президентската канцелария. 

 

"Херсон. Руснаците обстреляха родилното отделение на болницата. Обстреляха място, където днес се родиха две бебета. Преди атаката лекарите успяха да извършат две цезарови сечения. В болничното заведение се намират 5 родилки", написа той в Telegram. Тимошенко добави, че за щастие никой не е пострадал от рашисткия удар. 

 

 

Ръководителят на президентската канцелария Андрей Ермак също реагира на вражеския обстрел. Ермак заяви, че не завижда на тези, които са отдавал подобни заповеди и който ги изпълнява: "Няма да оставим без наказание нито едно престъпно нищожество", подчерта той .

Още от "Светът"

ISW: Украйна ще може да стабилизира фронтовите линии през следващите месеци

Анализаторите на вашингтонския Институт за изследване на войната са на мнение, че добре обезпечените украински сили вероятно ще успеят да предотвратят оперативно значителен руски напредък по време на очаквания опит за лятна офанзива на Русия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени