Руските военнопрестъпници разстреляха в Чернигов 10 човека, които чакаха на опашка за хляб (СНИМКА+18)

От началото на руската инвазия в Черниговска област прокуратурата заведе най-малко 200 наказателни дела, които могат да се квалифицират като военни престъпления

Руските военнопрестъпници разстреляха в Чернигов 10 човека, които чакаха на опашка за хляб
Руските военнопрестъпници разстреляха в Чернигов 10 човека, които чакаха на опашка за хляб Източник: Суспільне Чернігів

В Чернигов, в едно от общежитията на града, руските военнопрестъпници стреляха по хора, стоящи на опашка за хляб. Това предаде от мястото на касапницата кореспондентът на Суспільне Чернігів. Масовото убийство на цивилни граждани е извършено днес около 10 часа сутринта.

 

При стрелбата на руските орки загинаха най-малко 10 граждани на Чернигов. Припомняме, че от началото на руската инвазия в Черниговска област прокуратурата заведе най-малко 200 наказателни дела, които могат да се квалифицират като военни престъпления.

 

Припомняме, че на 15 март в Бахмачина окупаторите стреляха по служители на земеделска фирма, които отиваха на работа. В резултат на стрелбата 1 човек загина, а 4-ма са ранени. На 14 март в Мохнатин, близо до Чернигов, руските агресори стреляха по тийнейджъри, които се разхождаха през селото: 17-годишни братя близнаци и 19-годишно момче бяха убити.

Още от "Светът"

Последни новини

Най-четени