Руснаците са в паника - ВСУ наближават магистралата, която свързва Крим с Мелитопол

Бивш командир в отряда "Айдар" разказа за успехите и придвижването на ВСУ по Мелитополското направление

Въпреки пророкуванията, ВСУ наближават трасето, което свързва Крим с Мелитопол
Въпреки пророкуванията, ВСУ наближават трасето, което свързва Крим с Мелитопол

Бившият командир на рота от батальон "Айдар" Евгений Дикий заяви, че украинската армия, намираща се на левия бряг на Днепър в Херсонска област, се приближава към магистралата, която свързва Крим с Мелитопол.

 

"Тяхната основна логистична артерия (на руските въоръжени сили, бел. ред.) -  магистралата, която свързва Крим с Мелитопол - е под сериозна заплаха. Все още не сме стигнали до нея, но нашите момчета и момичета вече се приближават. И всъщност това е, което сега предизвиква такава, засега тиха, но вече съвсем очевидна паника сред руснаците", каза Дикий в ефира на радио NV, цитиран от Главред.

 

Припомняме, че въоръжените сили на Украйна увеличиха предмостието на левия бряг на Херсонска област. Руските войски заявиха, че продължават да щурмуват района на левия бряг на Херсон, но ISW не потвърждава това.

 

Въоръжените сили на Украйна на левия бряг на Херсонска област мощно взривиха пореден команден пункт на окупаторите. Въоръжените сили на Украйна продължават настъпателните операции на левия бряг на Херсонска област и ежедневно елиминират врага.

Още от "Светът"

Вандали взеха на прицел високоскоростната жп мрежа във Франция преди началото на Олимпийските игри в Париж

Държавният жп оператор Ес Ен Се Еф каза, че са били извършени палежи по линиите, свързващи Париж със западната, северната и източната част на страната

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени