"Сексът и градът" се завръща без Саманта

"Сексът и градът" се завръща на екран 17 години след излъчването на последния си епизод.

Сексът и градът
Сексът и градът Източник: Creativecommons

Любимият сериал на средностатистическата домакиня „Сексът и градът“ се завръща с нови епизоди и стари муцуни. В актьорският състав обаче място не намери Ким Катрал, която се прочу като най-палавата от четирите главни героини – Саманта Джоунс.

Колежките й Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще скочат отново в токчетата на Кари, Миранда и Шарлот и ще покажат на многобройните фенове на поредицата какво се случва с тях 20 години след края на „Сексът и градът“. Актуалната поредица ще носи името „И просто така“ (And Just Like That) и ще се появи в новата платформа HBO Max.

Сюжетът ще се разгърне в десет епизода, всеки от които ще е с продължителност от 30 минути.

Снимачният сет ще бъде разпънат още тази пролет.

"Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град", каза директорката на оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, обявявайки новия сериал.

Екранната Кари Брадшоу, която е съпродуцент заедно със Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Майкъл Патрик Кинг, пусна в Инстаграм и трейлър.

Не се уточнява защо Ким Катрал е отказала да се завърне в ролята, която я изстреля на звездния небосклон. Върлите почитатели на „Сексът и градът“ обаче не са изненадани, тъй като преди време тя отказа да се снима и в трети филм за четирите приятелки. През 2017 г. актрисата заяви, че проблемът е лошото отношение на екипа към нея и по-специално „злобата на Сара Джесика Паркър“.

Ким всъщност не се погажда с нито една от главните актриси, тъй като им е кака с десетилетие и не намира с тях общи теми извън работата по поредицата.

Припомняме, че оригиналният сериал "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през далечната 1998 г. Следват шест сезона и два пълнометражни филма, излезли на екран през 2008 г. и 2010 г.

 

Източник: Монитор

Още от "Светът"

Последни новини

Най-четени