Смърт по време на снимките на "Индиана Джоунс 5"

По-рано продукцията беше спряна от снимки, след като Харисън Форд получи травма на рамото си

"Индиана Джоунс 5"
"Индиана Джоунс 5" Източник: Zonanews
Член на екипа на "Индиана Джоунс 5" е починал на място по време на снимките на филма. Ник Купак е починал на 54-годишна възраст от естествена смърт във Фес, Мароко, където е трябвало да бъдат заснети големи каскади за предстоящия филм, пише БНР. Купак е отговарял за сглобяването на декорите и е бил ветеран във филмовата индустрия, с десетки публикации в IMDB.
 
Той е работил по "Джурасик парк", "Круела" на "Дисни", "Бриджит Джоунс", "Х-Мен" и "Шифърът на Леонардо", преди да се присъедини към екипа на филма с Харисън Форд, чиято премиера е насрочена за 2023 г. Първото участие на Купак на екран е през 2000 г. в телевизионния минисериал "Десетото кралство", а най-новото му участие е във "Венъм 2", който излезе тази година.
 
По-рано продукцията беше спряна от снимки, след като Харисън Форд получи травма на рамото си. Тогава източник заяви:
 
"Това е последното участие на Харисън в ролята на Индиана и всички си мислеха, че всичко ще бъде наред. След първоначалните забавяния всички бяха готови за работа. Но сега Харисън се е контузил и това е по-лошо, отколкото се предполагаше".
 
Все още неозаглавената пета част от поредицата е режисирана от Джеймс Манголд и претърпя голямо забавяне заради пандемията от коронавирус, като очакваната през юли 2022 г. премиера сега се отлага за юни 2023 г.

Още от "Светът"

Вандали взеха на прицел високоскоростната жп мрежа във Франция преди началото на Олимпийските игри в Париж

Държавният жп оператор Ес Ен Се Еф каза, че са били извършени палежи по линиите, свързващи Париж със западната, северната и източната част на страната

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени