Топмениджъри на руската социална мрежа "Вконтакте" са открити мъртви

Причината за смъртта на топмениджърите е измръзване

Владимир Габриелян
Владимир Габриелян Източник: РИА Новости

Топмениджъри на руска социална мрежа са намерени мъртви Топмениджъри на руска социална мрежа са намерени мъртви "Двама високопоставени мениджъри на фирмата–собственик на руската социална мрежа "Вконтакте" са открити мъртви", предаде РИА Новости.

 

Днес властите в северозападния Ненецки автономен окръг съобщиха за намирането на телата на техническия директор на компанията Владимир Габриелян и един от ръководителите на търговския отдел на холдинга Сергей Мерзляков.

Сергей Мерзляков
Сергей Мерзляков Източник: РИА новости

 

"Двамата са загинали при опит за прекосят река Шойна с високопроходими автомобили. Причината за смъртта на топмениджърите е измръзване", допълни цитираната медия.

 

"Жители на окръга успяха да спасят съпругата на Габриелян – Альона и колегата му Сергей Олсевич", посочи още РИА Новости.

Още от "Светът"

Полша иска да поддържа възможно най-добри връзки със САЩ, независимо кой е на власт, заяви външният министър Радослав Ши

Посещението на Шикорски във Вашингтон целеше да му даде възможност да обсъди с американски официални представители двустранните отношения, въпросите на сигурността и войната в Украйна

Прочетете повече прочетете повече

Белият дом смята, че помощта на САЩ ще помогне на Украйна да извърши контраофанзива през 2025 г.

Посочвайки сценария за война през следващата година, съветникът на президента на САЩ по националната сигурност Джейк Съливан отбеляза, че Украйна възнамерява да "продължи напред, за да си възвърне територията, която руснаците й отнеха"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени