Тръмп заяви, че "вероятно“ ще се срещне със Зеленски следващата седмица

През последните месеци някои други световни лидери, които посетиха САЩ за срещи на високо равнище и срещи с президента Джо Байдън, в крайна сметка се срещнаха и с Тръмп

Зеленски-Тръмп
Зеленски-Тръмп Източник: 24tv.ua

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че "вероятно" ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски, който ще бъде в САЩ следващата седмица, за да говори на среща на Съвета за сигурност на ООН относно войната на Русия в неговата страна.

 

"Вероятно, да", каза Тръмп в отговор на въпрос дали ще се срещне с украинския лидер през следващата седмицата. Тръмп не предостави повече подробности.

 

Доналд Тръмп
Доналд Тръмп Източник: Flickr

През последните месеци някои други световни лидери, които посетиха САЩ за срещи на високо равнище и срещи с президента Джо Байдън, в крайна сметка се срещнаха и с Тръмп, отбелязва Ройтерс.

 

Кандидатът за президент на САЩ от републиканската партия ще се изправи срещу вицепрезидентката от Демократическата партия Камала Харис на изборите на 5 ноември.

Още от "Светът"

Много мързеливи руски командири виновни за тежки загуби на Москва - руснаците се събраха на полигон, а въоръжените сили

За пети път за шест месеца въоръжените сили на Украйна проследяват струпвания на руснаци с помощта на БЛА и след това нанасят удари с от РСЗО HIMARS

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени