Украинските герои унищожиха пореден катер на руските терористи

В петък украинските военни унищожиха свръхсъвременен руски кораб

Руски катер преди да бъде поразен
Руски катер преди да бъде поразен Източник: Скрийншот/Youtube

Знаменитият Змийски остров в Черно море е на път да се превърне в гробище за ВМС на Русия. След като в петък украинските военни унищожиха свръхсъвременен руски кораб, днес оперативното командване "Юг" на ВСУ разкри, че е унищожен рашистки военен катер тип "Серна". 

 


"Змийският остров е не просто нов увлекателен сериал, който върви към поставянето на рекорд по количество и мащаби! Той бе един от знаковите обекти в началото на руското нашествие и се превърна в символ на нашата непоколебимост и унищожаване на упоритите усилия на врага", пишат от ОК "Юг". 

 

Обединеното командване "Юг" публикува и видео с унищожаването на катера на рашистите.

 

 

 

Още от "Светът"

Словакия предостави защита на лице, обвинено от Чехия, че води проруска кампания на влияние

Марчевски беше поставен в чешкия санкционен списък през март, след като разузнавателните служби на републиката съобщиха, че той управлява регистрирания в Чехия уебсайт "Гласът на Европа"

Прочетете повече прочетете повече

Тежки сблъсъци между пропалестински демонстранти и контрадемонстранти в кампуса на Калифорнийския университет в Лос Андж

Вчера полицаи с щитове за борба с безредиците нахлуха в кампуса на Колумбийския университет в Ню Йорк, за да разчистят барикадирали се студенти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени