Украинските сили разрушиха база на Росгвардията в Херсон, вероятно е загинал знаков рашистки топ офицер

Под неговото ръководство в региона процъфтяваше насилието, мародерствата и издевателствата над мирните украинци

Александър Нечипуренко
Александър Нечипуренко Източник: УНИАН

В неделя артилерията на Въоръжените сили на Украйна с ювелирна точност поразиха база на Росгвардията в окупирания Херсон. За това съобщава изданието InformNapalm, което се занимава с разузнавателни теми. 

"По непотвърдени данни в тази база вероятно е загинал  (или е бил ранен) полковникът от Росгвардията Александър Нечипуренко", се казва в съобщението. 

 

През април т.г. InformNapalm подробно разказа за дейността на Нечипуренко. Обичайно този полковник всек иден се изявява в социалните мрежи, но за последен път е бил в руската социална мрежа VK през нощта в събота срещу неделя. Както отбелязват от InformNapalm, това би могло да е "косвен знак и да дава информация за известни проблеми при полковника". 

 


"Надяваме се, че рашистът е вече на концерт при Кобзон (Йосиф Кобзон, бел. ред, т.е. мъртъв), но ако е жив, то той вероятно няма време да стои във VK, защото в базата на Росгвардията има проблеми", иронично добавят от InformNapalm.

 

Александър Нечипуренко е зам.-началник на Управлението на Росгвардията в Република Ингушетия. Той е ръководил окупационните полицейски подразделения на Русия в южната част на Украйна, в Запороожка област. Нечипуренко, заедно с пропагандистката Чичерина свали украинското знаме преди време в Енергодар, пише ИА УНИАН.

 

Под неговото ръководство в региона процъфтяваше насилието, мародерствата и издевателствата над мирните украинци. 

 

 

Още от "Светът"

Ген. Каволи: Победата на Украйна няма да е достатъчна - Русия ще бъде заплаха в продължение на много години

Кремъл се опитва да възстанови загубите си в Украйна, за да концентрира основните си сили в западните райони на Руската федерация, заяви командващият силите на САЩ в Европа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени