Украинският президент: Всички в Кремъл са завършени терористи и кръвожадни негодници

Врагът е освирепял и се опитва да си отмъсти заради нашата несъкрушимост и собствените си неудачи

Руски ракетен обстрел
Руски ракетен обстрел Източник: Telegram

"Държавата-терорист обстрелва с ракети цивилното население в Запорожие, в Николаевска и Днепропетровска области. Бие по украинските региони от реактивни системи за залпов огън и дронове. Само по Запорожие и района окупаторите изстреляха 16 ракети". Това коментира в Telegram канала си украинският президент Володимир Зеленски по повод поредното военно престъпление, което извършиха рашистите тази сутрин. 

 

"Така могат да действат само завършени терористи, които нямат място в цивилизования свят. Врагът е освирепял и се опитва да си отмъсти заради нашата несъкрушимост и собствените си неудачи. Цинично унищожава мирни украинци, след като отдавна е загубил всичко човешко в себе си. Кръвожадни копелета! Непременно ще отговаряте за стореното, за всеки погубен украински живот", възмутено заяви Зеленски относно  убийството на 25 и раняването на около 50 украински граждани тази сутрин вследствие на руски ракетен обстрел в Запорожие. 

 

Още от "Светът"

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени