Украинците анихилират рашистката авиация - свалиха още два Су-34

Общо украинските военни елиминираха днес три руски бомбардировача

Унищожен руски Су-34
Унищожен руски Су-34 Източник: Колаж/Zonanews

В Донбас украинските защитници свалиха още два двуместни руски изтребителя-бомбардировача Су-34, съобщи УНИАН.

 

Добрата новина сподели командирът на ВВС Микола Олешчук. "Изглежда не го схващат! Руските пилоти не правят никакви изводи! Днес, около 9:00 часа, още два Су-34 на окупаторите бяха унищожени в направлението Авдеевка и Мариупол!"

 

 

Успехът на украинските военни беше коментиран и от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски. Той отбеляза, че след успешна бойна работа по вражески самолет в нощта на 29 февруари са унищожени още два руски самолета: изтребители-бомбардировачи Су-34 в направленията "Авдеевка" и "Мариупол". "Благодаря ви за бойната работа!", написа той в канала си в Telegram.

 

 

Припомняме, че тази сутрин Олешчук вече обяви унищожаването на един Су-34. Общо украинските военни елиминираха днес три руски бомбардировача.

Още от "Светът"

Окончателно: Сенатът на американския Конгрес одобри помощта за Украйна, Израел и Тайван

Най-големият от четирите законопроекта е този за помощ за Украйна. Той предвижда помощ за Киев в размер на $60,84 млрд., с която украинските сили да продължат борбата си срещу Русия

Прочетете повече прочетете повече

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени